Easter Cup Sofiko Ranch 2015

2015-04-11 15:57
Με πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου BATISTA ACADEMY ολοκληρώθηκε το  Easter Cup Sofiko Ranch 2015 στο Σοφικό Κορινθίας που διοργανώθηκε απο τις 04 εώς 06 Απριλίου 2015.
 
Η ακαδημία συμμετείχε με τρείς ομάδες στο τουρνουά, δυο ομάδες με αθλητές γεννηθείς το 2002-03 (παμπαιδικό)  και μια ομάδα με αθλητές του 2006-07 (Pre Junior).
 
Oi oμάδες με αθλητές του 2002-03 επικράτησαν στην κατηγορία τους και στους δύο τελικούς των ομίλων τους, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις του τουρνουά αφού επικράτησαν του Ολυμπιακού Αλίμου στα πέναλτι  4-1 ,κανονική διάρκεια 2-2 και του ΠΑΟΚ Μάνδρας με 3-1 στην κανονική διάρκεια.
 
Oι ομάδες του Γιώργου Μεντή με σωστή καθοδήγηση κατάφεραν στον πρώτο τελικό να γυρίσουν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο αφού η ανάπαυλα του ημιχρόνου έβρισκε την ομάδα της Ακαδημίας BATISTA να χάνει με 2-0 , και στον δεύτερο τελικό να επικρατούν με σχετική άνεση του αντιπάλου τους.
 
Η ομάδα με τους αθλητές γεννηθείς το 2006-07 έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατακτώντας την τρίτη θέση του τουρνουά στον όμιλο της κατηγορίας τους.
 
Mπράβο σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους... και πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές.
 
Μετά τά παιχνιδιά ακολούθησαν τρελοί πανυγηρισμοί απο τα παιδιά, μέχρι να φτάσει η στιγμή της τελετής απονομής των κυπέλλων και των μεταλλίων στους αθλητές της ακαδημίας. Οι πανηγυρισμοί δεν κόπασαν ούτε μέχρι την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, οπού τους υποδέκτηκε  στο προπονητικό κέντρο της ακαδημίας ο Daniel Basista και αφού τους συνεχάρη, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.