Η BATISTA ACADEMY στις σελίδες του wefit.gr

2016-05-14 13:19

Η ακαδημια BATISTA ACADEMY  στις σελιδες του wefit.gr, μια ομαδα που αποτελειται από νέους, fitnessenthusiasts, όλων των επιπέδων. Από αυτούς που προσπαθούν να γίνουν fit, μέχρι και extreme περιπτώσεις ανθρώπων.

Τι είναι το wefit;

Όλα ξεκινάνε από το λογότυπό μας. Το κόκκινο W συμβολίζει τη δύναμη, την αγάπη και το πάθος για τη ζωή, ενώ το πράσινο F τουfitness αντιπροσωπεύει την αναζήτηση της ισορροπίας, της υιοθέτησης ενός πιο φυσικού τρόπου ζωής. Όλα αυτά σε ψηφιακή μορφή, στην ψηφιακή εποχή. Το wefit είναι μια ιδέα για να ξεσηκωθούμε όλοι και να γίνουμε πιο ζωντανοί, πιο δραστήριοι και να απολαύσουμε τα οφέλη του ευ ζειν.

Σε τι θα μου χρησιμεύσει το wefit.

To wefit.gr είναι ένας πολυδιάστατος διαδικτυακός τόπος που σαν στόχο έχει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο χώρο του fitness και του wellbeing. Επιθυμία μας είναι ο επισκέπτης του wefit να μπορεί να βρίσκει με τον πλέον άμεσο και απλό τρόπο, οποιαδήποτε πληροφόρηση, υπηρεσία και προϊόν αφορά το χώρο του fitness.

Ξεκινάμε με άρθρα και καθημερινή ενημέρωση γύρω από το fitness με πρωτογενή ειδησεογραφία και νέα, γύρω από την σωστή διατροφή, την άθληση χωρίς να παραμελούμε την οικογένεια, τη δουλειά ή τα ενδιαφέροντά μας.

Συνεχίζουμε με μια από τις πιο ενημερωμένες βάσεις καταγραφής των περισσοτέρων χώρων άθλησης, γυμναστικής και ευεξίας, έτσι εύκολα και γρήγορα ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει ποια είναι η ιδανική επιλογή για εκείνον.

Ενώ τέλος προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊοντικών προτάσεων καλύπτοντας κατηγορίες συνυφασμένες  με το χώρο του fitness και της ευεξίας όπως όργανα γυμναστικής, άθλησης, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα φροντίδας και περιποίησης. 

Σε ποιούς απευθύνεται;

Το wefit απευθύνεται στην παρέα στο γραφείο που γνωρίζει τον ντελιβερά με το μικρό του όνομα. Απευθύνεται στην κοπέλα που κάποτε έκανε yoga, σταμάτησε λόγω της δουλειάς και θέλει να ξαναρχίσει. Απευθύνεται στον fitnessenthusiast, που γνωρίζει τα οφέλη και έχει εθιστεί σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Απευθύνεται στον καθέναν από εμάς.

https://www.wefit.gr/fitness-places/batista-academy/