Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο camp Ντανιέλ Μπατίστα στη Σητεία

2016-06-14 13:11

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σητεία προπονητικό διήμερο των ακαδημιών Ντανιέλ Μπατίστα σε συνεργασία με τις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες Σητείας και Ιτάνου.
Την αξιέπαινη προσπάθεια των προπονητών των ακαδημιών της Σητείας ήρθε να επισφραγίσει η παρουσία του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή και νυν τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας που φέρει το όνομα του Ντανιέλ Λίμα Μπατίστα.
Σημαντικά τα όσα αποκόμισαν τα παιδιά από αυτή τη σπάνια εμπειρία για αυτά και ο Ντανιέλ Μπατίστα με κάθε ευκαιρία τονίζει:
“Προπονητές και γονείς πρέπει να συμβάλουμε όλοι μαζί για την εξέλιξη των παιδιών στο κομμάτι που αντιστοιχεί στον καθένα μας. Η εξέλιξη δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αφορά την μαθητική τους εξέλιξη αλλά και την συνεχή προσπάθεια εξέλιξης της προσωπικότητας τους, πρέπει να μάθουν να τα έχουν σαν πρώτους στόχους και έπειτα να ακολουθεί το ποδόσφαιρο.”

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το προπονητικό διήμερο παρακολούθησαν προπονητές και άλλων ακαδημιών όπως αυτές του ΟΦΗ Ιεράπετρας και Νεάπολης συνοδεύοντας κάποια από τα παιδιά των ακαδημιών τους.

Σημαντική η παρουσία των προπονητών:
Νίκου Δερμιτζάκη
Γιάννη Σταματάκη
Γιώργου Ασπραδάκη
Δημήτρη Ταβλαδάκη
Παύλου Δοξαστάκη
Γιάννη Ζογλοπίτη
Νίκου Ζανταλή
Κώστα Καρζή

Πολλά συγχαρητήρια στους χορηγούς που ενισχύουν τέτοιες προσπάθειες