Τελετή Λήξης Ακαδημίας

2016-06-19 11:29

Μετά την ολοκλήρωση όλων των υποχρεώσεων της, η BATISTA ACADEMY στo προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας, πραγματοποίησε την καθιερωμένη τελετή λήξης για την σεζόν 2015-16.

Παρουσία του Γενικού Αρχηγού, του Τεχνικού Διευθυντή, όλων των ποδοσφαιριστών των τμημάτων, των προπονητών, των γονιών και φίλων, καθώς και όλης της διοίκησης της Ακαδημίας έγινε η γιορτή, με τα πλατιά χαμόγελα από τα  παιδάκια  να δίνουν την ελπίδα σε όλους τους παρευρισκομένους, παραλαμβάνοντας από τον Daniel Batista τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής στην ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16.

Kατά την διάρκεια της εκδήλωσης δεν έλειψαν οι προαναγγελίες της διοίκησης για την νέα σεζόν 2015-16, καθώς και πολλές ακόμα αλλαγές σε όλα τα επίπεδα οργανωτικού και λειτουργικού της ακαδημίας.

Στο τέλος της τελετής ευχαρίστησαν όλους τους ανθρώπους  για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην Ακαδημία, ενώ προαναγγέλθηκε ότι η αγωνιστική χρονιά που έρχεται θα είναι ακόμη καλύτερη αρκεί να υπάρχει το οικογενειακό κλίμα που ήδη έχει δημιουργηθεί και έχει αποδώσει τα μέγιστα.

Στην συνέχεια γονείς, παιδιά αλλά και οι προπονητές της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να παίξουν αλλά και να δοκιμάσουν τα πεντανόστιμα εδέσματα που προσέφεραν η Ακαδημία σε συνεργασία με του κάποιους γονείς αθλητών και τους ευχαριστούμε πολύ.
Καλό Καλοκαίρι...Ραντεβού τον Σεπτέμβριο...
 
Η γραμματεία θα παραμείνει ανοιχτεί καθημερινά λόγο του Summer Soccer Camp DANIEL BATISTA  από τις 17.00 έως τις 20.00 μ.μ. μέχρι τις 15/7.
Όσοι αθλητές δε μπόρεσαν να βρεθούν στην τελετή λήξης να περάσουν από τα γραφεία να πάρουν τον αναμνηστικό τους έπαινο.