3η θέση για την JUNIOR 'A στο τουρνουά Καραταίδη

2015-12-22 23:34

Την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα των JUNIOR Ά που αγωνίστηκε στον μικρό τελικό του τουρνουά Καραταϊδης - FAIR PLAY όπου κέρδισε στην διαδικασία των πέναλτι την ομάδα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων παρακολούθησαν τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η ομάδα της BATISTA ACADEMY από το ξεκίνημα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να  προηγείται με σκόρ 2-0. Κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους σε μια ασυνεννοησία μεταξύ άμυνας και τερματοφύλακα έγινε το λάθος με το σκόρ να διαμορφώνεται σε 2-1, όπου έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα δεν μπήκε συγκεντρωμένη στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην αντέξει την πίεση της ομάδας του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και με μία αμφισβητούμενη φάση για το αν η μπάλα πέρασε την γραμμή η όχι, ο διαιτητής κατοχύρωσε το γκόλ για την ομάδα του Αχιλλέα με το σκόρ να διαμορφώνεται σε 2-2, όπου παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στην συνέχεια αφού δεν υπήρχε νικητής ο αγώνας πήγε στην διαδικασία της ρώσικης ρουλέτας των πέναλτι, όπου ο τερματοφύλακας της BATISTA ACADEMY κατάφερε να αποκρούσει καλά δύο από τα τρία και να δώσει την νίκη στην ομάδα και ταυτόχρονα την τρίτη θέση στο τουρνουά.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας που αγωνίστηκαν στο  τουρνουά και έδωσαν την τρίτη θέση στην Ακαδημία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις

* πατήστε πάνω στην φωτό δεξί κλικ και αποθήκευση