Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά για την BATISTA ACADEMY έφτασε στο τέλος της

2015-06-18 20:38

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά για την Ακαδημία "BATISTA ACADEMY" έφτασε στο τέλος της. Η σεζόν 2014-15  θα τελειώσει  για όλα τα τμήματα την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 στο προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας όπου θα γίνει και η τελευταία προπόνηση των ακαδημιών για την φετινή χρονιά υπό την καθοδήγηση των προπονητών κάθε τμήματος  και την Κυριακή 21 Ιουνίου θα γίνει η Τελετή Λήξης.

Μια χρονιά άκρως επιτυχημένη με την παρουσία πολλών παιδιών να πλαισιώνουν όλα τα τμήματα, μια χρονιά στην οποία όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας κατέκτησαν υψηλές θέσεις στα τουρνουά που συμμετείχαν.

Η Ακαδημία  θέλει να ευχαριστήσει τα παιδιά όλων των τμημάτων για την φετινή προσπάθεια, τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Γιακαλο για όλα, τους προπονητές Κωνσταντίνο Τσώλη, Μελλαδάκη Μάρκο, Παύλο Δράκο, Γιώργο Μεντή και Γιάννη Σταματάκη για το έργο που προσφέρουν.

Τέλος η Ακαδημία και προσωπικά ο Daniel Batista σαν Τεχνικός Διευθυντής θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους στο δύσκολο έργο της Ακαδημίας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή αντάμωση τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές αλλαγές!!!