Διευθυντης Προγραμματος Ατομικης Τεχνικης Ποδοσφαιρου της ΑΕΚ Futsal ο Ντανιέλ Μπατίστα

2015-04-08 14:30

Σε μια πολυ μεγαλη συμφωνια κατεληξαν οι υπευθυνοι της ακαδημιας ποδοσφαιρου της Ερασιτεχνικης Α.Ε.Κ με τον ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΑΤΙΣΤΑ.

Μια συμφωνια που ανεβαζει ακομη περισσοτερο το επιπεδο ποιοτητας στην ακαδημια της Α.Ε.Κ.
Ο αγαπημενος DANIEL των οπαδων της Α.Ε.Κ επιστρεφει ξανα στην κιτρινομαυρη οικογενεια, αναλαμβανοντας την οργανωση και διαχειριση του προγραμματος FOOTBALL PERSONAL TRAINING της ακαδημιας της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε.Κ.
Ο καταξιωμενος & διπλωματουχος προπονητης UEFA A, νυν Τεχνικος Διευθυντης της ακαδημιας ποδοσφαιρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, εχει εργαστει για πολλα χρονια στα αγωνιστικα τμηματα υποδομης της ΠΑΕ Α.Ε.Κ, προπονωντας και εκπαιδευοντας αθλητες στην Κ-20, με τους περισσοτερους απο αυτους, να κανουν ηδη επαγγελματικη καριερα σε ομαδες της SUPER LEAGUE.
Η διευθυνση του τμηματος τον ευχαριστει θερμα που δεχθηκε να γινει μελος της μεγαλης ομαδας των προπονητων ποδοσφαιρου της ακαδημιας της Ερασιτεχνικης Α.Ε.Κ, και να συμβαλλει και αυτος στην δημιουργια νεων ποδοσφαιριστων και πανω απο ολα αθλητων με προσωπικοτητα.
Πληροφοριες για το προγραμμα, στην γραμματεια της ακαδημιας.

 

Αναλυτικα η ανακοινωση της συνεργασιας

Ο DANIEL BATISTA ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ
Ο αγαπημένος DANIEL των οπαδών της Α.Ε.Κ και επίσημα πλέον ανήκει στην μεγάλη προπονητική ομάδα της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ, πρώην προπονητής στην Α.Ε.Κ Κ-20, έχοντας αναδείξει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Κ, αναλαμβάνει ως ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (PERSONAL TRAINING PROGRAM).
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας της Α.Ε.Κ και στα 5 αθλητικά κέντρα στην Αττική (ΜΕΝΙΔΙ – ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ), καθώς και σε αθλητές όλων των ηλικιών από άλλους συλλόγους, εκτός ακαδημίας Α.Ε.Κ, που επιζητούν την αγωνιστική βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης, επιδεξιότητας και προσαρμογής στις αγωνιστικές συνθήκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

 

aek-futsal.gr