Δυναμικό παρών της ακαδημίας στον τελικό κυπέλλου

2015-05-24 00:14

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2015 μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της SKODA ΞΑΝΘΗΣ βρέθηκαν αρκετοί ανερχόμενοι μικροί ποδοσφαιριστές της BATISTA ACADEMY δίνοντας δυναμικό παρών στις εξέδρες , παραδίδοντας ακόμη ένα μάθημα οπαδικής συμπεριφοράς με την παρουσία τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
Οι μικροί δεν σταμάτησαν καθόλη την διάρκεια του αγώνα να χειροκροτούν και να τραγουδούν παρακολουθώντας τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, κάνοντας όνειρα για μια ανάλογη καριέρα στο ποδόσφαιρο - Συγχαρητήρια παιδιά.
Για την ιστορία ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του τελικού κατακτώντας το 27ο τίτλο του στο θεσμό του Κυπέλλου, ολοκληρώνοντας την χρόνια με το νταμπλ, αφού πριν λίγο καιρό πανυγήρισε και τον 42ο τίτλο του στο πρωτάθλημα Ελλάδας, όπου πάλι και τότε είχαν δώσει βροντερό παρών αρκετοί μικροί της Ακαδημίας.

 

Όποιος έχει φωτογραφικό υλικό η video  από τον τελικό κυπέλου και θέλει να τα μοιραστεί μαζί μας να τα αποστείλει στο  email της ακαδημίας batista.academy@gmail.com για να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας.