Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ακαδημία

2017-02-19 15:21

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε στο κτήμα ΕΡΑΤΩ στην Βαρυμπόμπη η BATISTA ACADEMY.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από παιδιά και γονείς σε μια όμορφη ατμόσφαιρα δείχνοντας ότι η οικογένεια της ΒΑΤΙSTA ACADEMY ξέρει να διασκεδάζει.

Κατά την διάρκεια της ευχάριστης βραδιάς σε ένα διάλλειμα από το φαγητό και τον χορό τον λόγο πήρε ο προπονητής  κ. Παύλος Δράκος εκ μέρους της διοίκησης της Ακαδημίας όπου ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους γονείς για την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της Ακαδημίας, καθώς επίσης ευχήθηκε αποδοτική και υγιή χρονιά στους αθλητές και τις οικογενειές τους.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Daniel Batista όπου με την σειρά του έδωσε τις δικές του ευχές, είπε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην Ακαδημία να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και αποδοτικότητα και ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, τους προπονητές για την καθημερινή τους ενασχόληση με τα παιδιά, και όλους όσους συμμετέχουν στην μεγάλη οικογένεια της BATISTA ACADEMY.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους οι Στέλιος Γιαννακόπουλος , Χρήστος Κώστης και ο Αντώνης Γλύκας όπου τιμήθηκαν από την Ακαδημία για την προσφορά τους στο ποδόσφαiρο. Τιμήθηκαν ακόμη ο προπονητής της ακαδημίας κ Πάυλος Δράκος για την προσφορά του στην ακαδημία καθώς επίσης ο Κώστας Σιδηρόπουλος σαν τον πιο παλιό αθλητή της ακαδημίας και άλλοι αθλητές για τις μαθητικές τους επιδόσεις.

Η βραδιά μετά το διάλλειμα για τις καθιερωμένες ευχές, συνεχίστηκε πάλι με πολύ χορό όπου κάποιοι ξεχώρισαν για τις χορευτικές τους ικανότητες.

Η Ακαδημία ΒΑΤΙSTA ACADEMY, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση, όλους τους επαγγελματίες για τις προσφορές των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς, και έυχεται σε όλους καλή χρονιά.