Νέο προπονητικό camp με τον Μπατίστα στο Πέραμα

2015-05-26 11:52

Δεν έχει περάσει παρά ένας μήνας από την επιτυχημένη διοργάνωση του Διήμερου Προπονητικού Camp με τον Ντανιέλ Μπατίστα και το επιτελείο του στο Ρέθυμνο και ο σπουδαίος Ντανιέλ επέστρεψε… Μετά από το επιτυχημένο προπονητικό Camp στο γήπεδο Μισιρίων, ο Ντανιέλ Μπατίστα επέστρεψε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου, αλλά αυτή την φορά στο Πέραμα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής του Μυλοποτάμου, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτό το άρτια καταρτισμένο και σημαντικό προπονητικό Camp. Την διοργάνωση του Προπονητικού Camp φυσικά είχε αναλάβει η Ρεθυμνιώτικη εταιρεία «ECOEVENTS».

Με σύνθημα «Έλα και εσύ να δοκιμάσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να αξιολογήσεις τις ικανότητες σου», οι διοργανωτές καλούσαν όλα τα παιδιά που είχαν γεννηθεί από το 2000 ως και το 2006 στο γήπεδο Περάματος, για να συμμετάσχουν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση. Η παρουσία του Ντανιέλ Μπατίστα και των συνεργατών του, εγγυόταν την άρτια και διαφορετική προσέγγιση και αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο Ντανιέλ Μπατίστα βρέθηκε στο γήπεδο του Περάματος με το ίδιο επιτελείο που είχε βρέθεί στα Μισίρια πριν από ένα μήνα. Πιο συγκεκριμένα, μαζί του ήταν ο συνεργάτης του, Γιώργος Μεντής (προπονητής στις Ακαδημίες Μπατίστα).


Το διήμερο στο γήπεδο Περάματος, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε εκπαίδευση ατομικής τεχνικής σε ολιγομελή group και εν συνεχεία αξιολογήθηκαν από τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές της εκδήλωσης.