Ολοκληρώνονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες

2015-08-04 19:17

Όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα το πλήρως ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο της BATISTA ACADEMY θα είναι έτοιμο και σύμφωνο με τις απαιτήσεις της εποχής μας, με σκοπό να «στεγάσει» την ακαδημία ποδοσφαίρου καθώς και όλη την αθλούμενη νεολαία και όχι μόνο της περιοχής, στο καινούριο 11x11 ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πλήρους ανάπλασής του γηπέδου με την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και την τοποθέτηση σε αυτόν συνθετικύ χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, πρόσφατα επίσης ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες  των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων για την βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού.
Επίσης θα πραγματοποιήθει πλήρης ανακατασκευή των μεταλικών πάγκων του γηπέδου καθώς επίσης και τοποθέτηση νέων μεταλικών κερκίδων σε πολλά σημεία του νέου αγωνιστικού χωρου.

Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης του προπονητικού κέντρου θα παρέχει πλέον πολύ σύγχρονες συνθήκες άθλησης για την λειτουργία των τμημάτων, καθώς και των υποχρεώσεών τους στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όπου συμμετέχουν, καθώς και σε όλους όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο ποδόσφαιρο συμμετέχοντας σε κάποιο τουρνουά της BATISTA ACADEMY.