ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

2015-09-22 19:37
Η ακαδημία ποδοσφαίρου  BATISTA ACADEMY προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένης προπόνησης (PERSONAL SOCCER TRAINER) σε παιδιά και νεαρούς ποδοσφαιριστες που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις ικανότητες τους ώστε να έχουν την δυνατότητα να διακριθούν και να εξελιχθούν σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Σκοπός της ατομικής προπόνησης είναι η βελτίωση της τεχνικής κατάρτησης ,της ατομικής και υπο ομαδικής τακτικής, της ταχυδύναμης, της αντοχής και της εκρηκτικότητας, παράλληλα με την ταχύτητα σκέψης, την ψυχολογία καθώς και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου που θα καταστήσουν ικανούς να κανουν τη διαφορά ακομη και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
 
Οι προπονήσεις διεξάγονται στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας BATISTA ACADEMY καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας κάτω από την εποπτεία του έμπειρου προπονητή Daniel Batista και του τεχνικού επιτελείου του.
 
Πολλοί ποδοσφαιριστές που εμπιστεύτηκαν τα προγράμματα προπόνησης του Daniel Batista βελτιώθηκαν σε τέτοιο βαθμό ώστε κατάφεραν να πετύχουν μεταγραφές σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
 
Αξίζει να σημειωθούν μερικοί από αυτούς:
  • Β Βίκτωρ Κλωναρίδης (ΑΕΚ - Οlympique Lyonnais - ΠΑΟ)
  • Τ Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ - RB Leipzig - Austria Salzburg- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ)
  • Π Παπαδημητρίου Χρήστος (ΑΕΚ - RB Leipzig )
  • Α Αρέστης Γιώργος (Κ20 ΑΕΚ - ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡOΥ)
  • Γ Γαρουφαλιάς Ηρακλής (Κ20 ΑΕΚ - ΜΑΓΟΥΛΑ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ)
  • Α Αργυρίου Νικος (ΑΕΚ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ)
  • Τ Τσεβάς Βασίλης (Κ20 ΑΕΚ - ΑΕΚ)
  • Γ Γροντής Δημήτρης (Κ20 ΑΕΚ - ΑΕΚ) 
  • Τ Τσουκαλάς Σωκράτης (Κ20 ΑΕΚ - ΑΕΚ)
 
Επίσης,η σημαντική δουλειά που γίνεται μέσω της ατομικής προπόνησης στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας BATISTA ACADEMY αποδεικνύεται από το γεγονός οτι αρκετά παιδιά μικρής ηλικίας έχουν απορροφηθεί από μεγάλες ομάδες της Αττικής, όπως ο Ρώσση Λεωνίδας (Κ17 Π.Α.Ε. Ατρόμητος) , και ο Χρήστος Μεντής (Κ17 Π.Α.Ε. Καλλιθέας) καθώς και άλλα παιδιά στις Π.Α.Ε. (ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ).
 
Η μεγαλύτερη επιτυχία των προγραμάτων ατομικής προπόνησης βέβαια έως τώρα είναι η ένταξη του  Παναγιώτη Μητσόπουλου στην RB Leipzig, ο οποίος πρόσφατα προσκλήθηκε να δοκιμαστεί στην ιστορική ChelseaFC.
 
Στη διάθεση σας,
Daniel Batista
6974119490-6987116187