Τελετή Λήξης Ακαδημίας

2015-06-21 23:49

Μετά την ολοκλήρωση όλων των υποχρεώσεων της, η BATISTA ACADEMY στo προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας, πραγματοποίησε την καθιερωμένη τελετή λήξης για την σεζόν 2014-15.

Παρουσία του Γενικού Αρχηγού, του Τεχνικού Διευθυντή, όλων των ποδοσφαιριστών των τμημάτων, των προπονητών, των γονιών και φίλων, καθώς και όλης της διοίκησης της Ακαδημίας έγινε η γιορτή, με τα πλατιά χαμόγελα από τα  παιδάκια  να δίνουν την ελπίδα σε όλους τους παρευρισκομένους, παραλαμβάνοντας από τον Daniel Batista τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής στην ποδοσφαιρική σεζόν 2014-15.

Kατά την διάρκεια της εκδήλωσης δεν έλειψαν οι προαναγγελίες της διοίκησης για την νέα σαιζόν 2015-16 με την πιο σημαντική,  την ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου, στο πρώτο ιδιόκτητο διαστάσεων 11Χ11 προπονητικό κέντρο της περιοχής, καθώς και πολλές ακόμα αλλαγές σε όλα τα επίπεδα οργανωτικού και λειτουργικού της ακαδημίας.

Στο τέλος της τελετής ευχαρίστησαν όλους τους ανθρώπους  για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην Ακαδημία, ενώ προαναγγέλθηκε ότι η αγωνιστική χρονιά που έρχεται θα είναι ακόμη καλύτερη αρκεί να υπάρχει το οικογενειακό κλίμα που ήδη έχει δημιουργηθεί και έχει αποδώσει τα μέγιστα.

Καλό Καλοκαίρι και Ραντεβού τον Σεπτέμβρη…..

 

Θα ακολουθήθει φωτογραφικό υλικό και video απο την εκδήλωση.