Tελετή λήξης τουρνουά SoccerLink 2014-15

2015-06-08 20:07

Μία εντυπωσιακή τελετή έλαβε μέρος χτές το απόγευμα Kυριακή 07 Ιουνίου 2015 στο κατάμεστο απο αθλητές, γονείς και φίλους γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών στον Κόκκινο Μύλο.

Η τελετή ήταν αντάξια των προσπαθειών και της αγωνιστικότητας των μικρών ποδοσφαιριστών που πήραν μέρος, κλείνοντας και φέτος το Τουρνουά ποδοσφαίρου SoccerLink.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο παλέμαχος, διεθνής διατητής Ευάγγελος Γιανακουδάκης καθώς και άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου από σωματεία της Αττικής. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των ομάδων με κύπελλα και η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στους μικρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Από την εκδήλωση δεν μπορούσαν να λείπουν τα αγωνιστικά τμήματα της ΒΑΤΙSTA ACADEMY όπου κατέκτησαν διακριθέντες θέσεις στους ομίλους που αγωνίστικαν, και καταχειροκροτήθηκαν από όλους εμάς που βρεθήκαμε στην τελετή λήξης.

Οι παίχτες των τμημάτων της BATISTA ACADEMY μετά την απονομή των κυπέλλων έστησαν μια ξεχωριστή γιορτή όπου διασκέδασαν μαγεμένοι από τους ρυθμούς των τραγουδιών της τελετής λήξης.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές  Μάρκο Μελλαδάκη (Pre Junior - 3η θέση) , Πάυλο Δράκο (Junior - 2η θέση), Γιώργο Μεντή (Παμπαιδικό - 2η θέση) που μας έκαναν υπερήφανους με τις θέσεις που κατάκτησαν τα τμήματα στο τουρνουά.

Η ολοκλήρωση των πανηγυρισμών θα συνεχιστεί στην καθιερωμένη τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στην τελετή λήξης της Ακαδημίας BATISTA ACADEMY.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην Έκθεση Φωτογραφιών