Τελικός Α' κατηγορίας Τουρνουά BATISTA LEAGUE 8X8

2015-04-29 22:59

Ως ποδοσφαιρική πανδαισία μπορεί να περιγραφεί o τελικός πρωταθλήματος Α' κατηγορίας του τουρνουά BATISTA LEAGUE  8Χ8 και για τις δύο ομάδες PUMAS και LIBERTA που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό που έγινε χτες Τριτη 28 Απριλίου 2015 στις εννέα το βράδυ στο γήπεδο της BATISTA ACADEMY.

Hταν ένας τελικός με πολύ δύναμη και πάθος όπως αναφέρουν οι φίλοι και οι γνωστοί των παιχτών και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις καρέκλες του cafe της BATISTA ACADEMY και φυσικά από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.... για την ιστορία η ομάδα των PUMAS στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της και έδειξε πως έχει μία πολύ καλή ομάδα και δίκαια κέρδισε με σκορ 4-1.

Μετά το τέλος του παιχνιδιου αγκαλιασμένοι, συγχαίροντας ο ένας ποδοσφαιριστής τον άλλον και μετά τις δηλώσεις του Daniel Batista οτι " απο τέτοιες όμορφες στιγμές στο γήπεδο αναδεικνύουν και «ανεβάζουν» την ποιότητα του ποδοσφαίρου ευχήθηκε τέτοια αθλητικά γεγονότα γρήγορα να επαναληφθούνε" έγινε η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και η απονομή του Κυπέλου στην νικήτρια ομάδα. Ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και η χαρά συνεχίστικε στο χώρο του cafe μέχρι αργά από τους παίχτες και των δύο ομάδων. (φωτογραφίες)