Ξεκινούν οι Αγωνιστικές Υποχρεώσεις των τμημάτων

2015-10-15 20:12

Τα Σαββατοκύριακο 17-18  Οκτωμβρίου 2015 θα είναι η επίσημη πρώτη των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου BATISTA ACADEMY.

Μετά από ένα μήνα προετοιμασία, τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας  είναι πανέτοιμα για τα πρώτα τέστ της χρονιάς στα γήπεδα που θα αγωνιστούν.

H Aκαδημία  στέλνει το μήνυμα σε όλους οτι "στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουν οι αθλητές της ακαδημίας θα πρέπει να δημιουργούν στα παιδιά αίσθημα χαράς διασκέδασης και ψυχαγωγίας  και ως εκ τούτου θα πρέπει όλους μας να μας κυριεύυει το αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης για σεβασμό προς το άθλημα και το τίμιο παιχνίδι.  Πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε ότι σε τέτοιου είδους διοργανώσεις πρώτιστο μέλημα δεν πρέπει να είναι η νίκη και η διάκριση αλλά η απόλαυση, η διασκέδαση και οι θετικές εμπειρίες και αναμνήσεις που πρέπει να έχουν οι νεαροί αθλητές. Ζητάμε λοιπόν από όλους, αθλητές, προπονητές, και γονείς κόσμια συμπεριφορά, συνεργασία, σωστή επαφή και επικοινωνία με τα παιδιά και πάνω από όλα κατανόηση και υπομονή σε τυχόν προβλήματα".

 

Καλή Αγωνιστική σεζόν